It’s been really important for me to breakdown all the moving parts of a 4hr workshop. I have built up my confidence for this event by having a very tight plan. This can then have some flexibility within it.

Screenshot 2019-04-13 at 13.34.47.png

                                                  

The bonobo experience                  14-4-2019 Bristol psychedelic society

Duration 4 hr  workshop

STARTS                                                                                                   5PM

 Introduction

Questionnaires                                                           10 mins                      5:10

 What is the bonobo experience

 Information cards                    

 Consent

 Hand signals                                                               25 mins                      5:35

-----------------------------------------------------------------------------------------

Upside down face                                                       5 mins                        5:40

 Body language demo                                             5 mins                       5:50

----------------------------

Birthing ritual   15 mins              6:05pm

Grooming

Storm

Predator    20 mins                                                                               6:25

 Sleep           15mins                                                                             6:40

 ---------------------------                                                       

Wake

Food

Conflict

Abandonment/belonging    30 mins                                                         7:10pm

Sleep                                                                                15mins                     7:25                           

-----------------------------

 Foot washing ritual                                                    30 minutes             7:50

 Massage                                                                       40 minutes              8:30

 The closing circle                                                      20 minutes              8:50

 Questionnaire                                                              10 mins                     9pm